Medewerkers

Angelique is in 1993 afgestudeerd aan het ACTA.
Sinds 1996 eigenaar van de praktijk. Haar werk als mondhygiëniste en ondernemer doet zij met veel passie en enthousiasme. Zij draagt dan ook haar vak een warm hart toe. Zij is eerlijk in haar bevindingen naar patiënten toe en toegewijd. Haar deskundigheid ligt op het gebied van bleken en parodontale behandelingen. Behandelingen aan de stoel doet zij tweemaal per week, op maandag en woensdag en om de week op vrijdag. Angelique beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Zij staat ingeschreven bij het KRM en is lid van NVM.
Ikram behaalde in 2004 haar diploma mondhygiënist aan het ACTA.
Zij is vanaf 2004 werkzaam in Lelystad. Eerst in een algemene groepspraktijk, sinds 2006 werkzaam bij ons. Wat Ikram typeert zijn geduld, eerlijkheid en kwaliteit. Dit maakt haar een gewaardeerde behandelaar bij de patiënt. Zij heeft affiniteit met de behandeling van kinderen en angstige patiënten. Zij werkt op vrijdag en zaterdag als mondhygiëniste
aan de stoel. Ikram spreekt de talen, Nederlands, Engels, Marokkaans, Arabisch en Berbers.
Sabrin is in juli 2014 Afgestudeerd aan het ACTA.
Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgebouwd bij meerdere praktijken. Sinds februari 2016 heeft zij ons team versterkt.
Sabrin is vakbekwaam en communiceert hier helder over met de patiënt. Hiernaast vindt zij persoonlijke aandacht belangrijk. Angstige patiënten kunnen zich gerust op hun gemak voelen. Sabrin werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aan de stoel. Sabrin spreekt de talen Nederlands, Engels en Arabisch. Zij is geregistreerd Mondhygiënist onder BIG nummer: 49930320579.
Alaa is onze jongste Mondhygieniste. Zij is in 2020 afgestudeerd aan het ACTA.
Gedurende haar studie heeft ze ervaring opgedaan middels de vele stages die zij heeft gelopen. Tevens heeft zij als paro – preventie assistente gewerkt. Alaa is zorgvuldig en professioneel in haar behandelingen waarbij kwaliteit voorop staat.
Zij kan goed omgaan met kinderen. Zij is geduldig, empatisch en service gericht. Alaa werkt op maandag en dinsdag aan de stoel. Zij spreekt de talen Nederlands, Engels en Arabisch. Alaa staat geregistreerd in het KRM en is lid van het NVM.
Petra is sinds april 2018 werkzaam in de praktijk als receptioniste.
Zij heeft jarenlange secretariële en administratieve ervaring. Zij is onder meer verantwoordelijk voor het beheren van de agenda’s en de administratieve handelingen. Zij is uw aanspreekpunt voor het beantwoorden van vragen en het maken van afspraken. Petra werkt op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 16:30. Petra beheerst de Nederlandse en Engelse taal.